Incredible India #4

Het park was toch open, maar niet voor jeeps. Dus we zijn te voet naar het fort midden in het park gelopen, in totaal 20 kilometer. Geen tijgers gezien, wel de waarschuwingen gehoord van apen dat er een dichtbij zat. Verder hebben we krokodillen, antilopen, herten, apen en heel veel verschillende vogels gezien.
Gisteren zijn we in agra aangekomen en vanochtend hebben we de Taj Mahal bezocht. Een van de 7 wereldwonderen en het mooiste gebouw van de wereld. We zitten nu in een vaag kantoortje zodat ik de fotos niet kan uploaden, dus die houden jullie nog tegoed.
Voor de zekerheid heb ik 120 foto’s ervan gemaakt 🙂
Morgen gaan we per trein naar Delhi voor de laatste paar dagen en dan weer terug. Diana verheugt zich nu al op een broodje hamburger, 3 weken vegetarisch eten is wel lekker maar intussen lusten we ook wel een stukje vlees.

One Reply to “Incredible India #4”

  1. Zoooo klinkt goed. Jammer van die tijgers (ooit een tijger in het wild gezien??). Maar zo te horen was het evengoed zeeeer de moeite waard.
    Jeetje de tijd vliegt wel zeg. Ben ik er eindelijk achter dat je leuk verhaaltjes verteld, ga je alweer bijna naar huis…. 🙁

    Ben zeer benieuwd naar je foto’s en de verhalen… Snel een keer afspreken??

    Groetuhhhh

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.