4 Replies to “Botswana”

 1. GENIET!
  De hoofdletters zijn bewust gebruikt 🙂

 2. Haha, wat Koos zegt!!
  En nog meer!

  Veel plezier!!! Ennuh leegmaken die batterijen!!

 3. Hmm mogelijk hoef je na je vakantie helemaal geen dozen meer in te pakken:

  EINDHOVEN – In de Eindhovense nieuwbouwwijk Meerhoven zijn woensdagochtend negentig woningen en een seniorencomplex ontruimd voor de geplande ruiming van een bom. Een basisschool blijft in de ochtend dicht.

  De zogenoemde 500-ponder uit de Tweede Wereldoorlog werd vorige week bij verrassing gevonden tijdens werkzaamheden.

  De panden in een straal van 250 meter rond de bom zijn leeggehaald. Aan het eind van de ochtend verwacht het Explosieven Opruimings Commando dat de bom onschadelijk is gemaakt en de buurt weer toegankelijk is.

 4. webmaster says:

  Mwaah niet zo boeiend hoor. Ten eerste is dit nog best ver weg, en bovendien worden elke maand wel WW2 bommen gevonden in Meerhoven (die wijk is recent gebouwd op de plek waar in de WW2 het vliegveld lag).

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.