PhotoShelter

Mijn beste foto’s zijn sinds kort te koop via PhotoShelter. Op dit moment staan er zes foto’s geplaatst maar ik plaats met regelmaat nieuwe foto’s erbij in de grootste resolutie en de beste kwaliteit. Mocht je geinteresseerd zijn maar een foto missen die wel op flickr staat, neem dan even contact met me op.


PhotoShelter

One Reply to “PhotoShelter”

 1. Hey Jan,

  Leuk idee, om zo wat bij te verdienen met fotografie! Heb je al enig idee of het werkt? Ik bedoel, zijn er al mensen geweest die een “fotootje-of-wat” hebben gekocht?

  Zelf ben ik erg geïnteresseerd in dit soort leuke verkoopkanalen. Op mijn blog ga ik t-shirts verkopen via Spreadshirt (heb trouwens al wat bedrijfskleding gemaakt en verkocht 😉 en boeken+CD’s via bol.com. Voor foto’s dacht ik aan oypo.nl. Heb je daar ook naar gekeken?

  Het liefst zou ik zien dat er een webshop voor foto’s is waarbij de shop kunt inframen in je eigen site, inclusief CSS-stijldefinities, zoals dat bij Spreadshirt het geval is. Weet jij of zoiets voor foto’s bestaat?

  Ik zie trouwens dat je ook een enorme berg foto’s hebt op Flickr. Zelf twijfel ik een beetje over een Flickr-account. Wat is het voordeel van foto’s op Flickr ten opzichte van foto’s op je eigen website? Voornamelijk de webspace, of biedt Flickr meer interessante mogelijkheden?

  Ben benieuwd naar je reactie 😉

  Alles goed verder?

  Groeten,
  Marc

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.