Nikon D3


Afgelopen week heb ik dan (eindelijk) mijn Nikon D3 ontvangen met daarbij de Nikkor 24-120mm VR lens. Gisteren overdag en ‘s-avonds heb ik mijn eerste echte ervaringen ermee opgedaan, en ik moet zeggen: GEWELDIG! Het aantal menu-opties is nogal intimiderend (alleen al iets van 40 instellingen over scherpstellen) en de handleiding heb ik maar even links laten liggen. Door de zoeker van de Nikon D3 lijkt alles wel een geweldige foto op te gaan leveren, zo helder, ruimtelijk en kleurrijk is het allemaal. En het scherm’pje’ achterop geeft helderder beeld dan mijn monitor.
Binnenkort nog de Nikkor 14-24mm f/2.8 bestellen en een nieuwe fotorugzak en dan ben ik helemaal klaar voor de reis naar de USA 🙂

One Reply to “Nikon D3”

 1. Hey Jan,

  Dan wordt het tijd voor een nieuwe monitor, zou ik zeggen (:

  Maarre… Gefeliciteerd kerel, met deze aankoop! Langverwacht en uiteindelijk toch nog gekomen. Ben benieuwd naar je foto’s.

  Hoe gaat het trouwens met de verkoop van foto’s via de verschillende istockphotosites?

  CU,
  Marc

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.