USA #2

We hebben net het ontbijt op, vandaag in het Best Western motel in Page, Arizona. Gisteren was het ineens bewolkt met gisteravond een flinke wind en een beetje regen. Gelukkig hadden we van tevoren al de Antilope Canyon bezocht vlakbij Lake Powell, onder leiding van een Navajo gids.
Sinds de vorige post hebben we Death Valley doorkruist (errug warm, Diana moest nog op de rem voor een overstekende coyote), Las Vegas bezocht (we sliepen in het Flamingo hotel op de Strip, erg groot met 10 restaurants, 5 bars, 3 zwembaden en honderden gokkasten) maar helaas geen tijd gehad zelf een gokje te wagen, en Bryce Canyon van boven en beneden vanuit de canyon zelf bekeken. We hebben daar de Navajo-loop gelopen, 3,5 km en 159 meter stijl omlaag en daarna weer stijl omhoog.
Over een half uurtje vertrekken we naar Grand Canyon. We weten nog niet waar we slapen maar waarschijnlijk in het plaatsje Williams. En daarna terug naar California voor de Highway 1.

Groeten uit de woestijn van Arizona!

One Reply to “USA #2”

  1. Gaaf jongens, klinkt goed allemaal. Nu nog foto’s!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.