Nieuw jaar, nieuwe theme

Het nieuwe jaar komt eraan, tijd om de opmaak van deze site weer eens aan te pakken. Dit keer heb ik de Black Letterhead theme als uitgangspunt gebruikt en deze zoveel mogelijk naar het Nederlands vertaald. Er zitten nog wat laatste plukjes Engels in, die hoop ik in de komende tijd er nog uit te krijgen. Daarnaast heb ik een menubalk bovenin toegevoegd en een prominentere plaats voor de meest recente foto’s op flickr.
Ik koos deze theme omdat de opmaak ervan mooi aansluit bij de nachtfotografie. Nu nog wat extra nachtfoto’s om bovenstaande foto te kunnen rouleren met andere foto’s.

One Reply to “Nieuw jaar, nieuwe theme”

  1. Goed bezig Jan, ziet er inderdaad goed uit met de nachtfotogratie 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.