USA #3


Eiffeltower - Las Vegas

We zijn inmiddels een paar dagen terug, maar door de enorme jetlag nog niet toegekomen aan een nieuw berichtje. Na het vorige bericht vanaf Lake Powell hebben we nog Grand Canyon bezocht: groot, indrukwekkend maar het ontbrak aan tijd om ook de canyon beneden te bezoeken. Hiervoor moet je namelijk twee dagen lopen waarvoor je toch iets meer conditie nodig hebt dan waar wij over beschikken. Daarna zijn we doorgereden naar het dorpje 29 Palms en hebben daar het Joshua Tree National Park bezocht. Dit was echt een verrassing, een groot park met woestijn, vreemde bomen (de Joshua trees) en ronde gladde rotsen die op reuze kiezelstenen lijken. Mooi, maar ook erg warm wat me een lichte zonnesteek heeft opgeleverd. De volgende dag zijn we gestart met Highway 1 waar we hebben overnacht in Santa Barbara (mooi relaxed centrum), San Simeon (population: 462), Monterey (prachtig aquarium) en Santa Cruz (lekker geluierd aan het zwembad). Daarna was de vakantie helaas voorbij 🙁 maar de moeite waard en we zullen zeker nog teruggaan naar een aantal plekken zoals Yosemite en Las Vegas.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.